Afstemmingen en Soul Body Fusion® 

afstemmingen


Een afstemming, wat is het?

Een afstemming is er voor iedereen en op ieder vlak toepasbaar. Op de meest zachte en veilige wijze. Ik werk via de Luisterkindmethode: 

 

 

klik op de link voor meer informatie

Ik stem me af op jou of je kind, ga op een dieper niveau met je in gesprek. 

Dit doe ik in gedachten. Je hoeft voor een afstemming niet te komen naar mijn praktijk.  Alles gebeurt op afstand. Ik luister naar wat je te vertellen hebt. Vul zelf niets in, maar laat alles komen zoals het komt. Soms stel ik je wat vragen om wat meer verduidelijking te krijgen. Alles wat er bij mij binnen komt vertaal ik op papier.

Kinderen en volwassenen krijgen op die manier op diep niveau een stem, en voelen zich gezien en gehoord. Er worden direct waar mogelijk samen problemen opgelost.  Het kan je inzichten geven waar je al lang naar hebt gezocht.  Sommige puzzelstukjes vallen op zijn plaats..

Jij bent uniek, je kind is uniek, je baby in je buik is uniek. Vandaar; vergeet me niet, omdat jij het waard bent!


Geef een stem door het aanvragen van een afstemming.

  

Een afstemming kost 50 euro.Soul Body Fusion ®

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingertoppen op jouw vingertoppen. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.


Een aantal mogelijke effecten:

- Snelle spirituele groei

- Meer energie

- Meer zelfvertrouwen

- Blijer

- Gelukkiger

- Meer in je kracht staan

- Gezonder

- Paranormale gaven worden sterker of ontwaken

- Beter grenzen aan kunnen geven

- Helemaal in je lichaam zijn

- Kosmisch geaard zijn

- Geactiveerd hartchakra


Ik adviseer drie sessies om voor jezelf het beste resultaat te behalen. De tweede sessie herhalen we na een week. De derde sessie na twee weken.  Kosten per sessie bedragen: 38 euro. 

Wil je eerst een keer één sessie proberen? Dat kan natuurlijk ook!

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Hapert of bij mij thuis in Westerhoven.


Meer weten over Soul Body Fusion®? 

Klik Hier: 

Soul Body Fusion®