Afstemmingen en Soul Body Fusion® 

afstemmingen

Over mij


 

 

Ik ben Lieke Convents, 34 jaar en moeder van drie fantastische kinderen.

Als kind al merkte ik dat ik meer dingen aanvoelde dan anderen in mijn omgeving.Zo werd ik in de nacht vaak wakker omdat ik dingen hoorde en zag. Vaak ging ik dan mijn ouders wakker maken, zij controleerden dan even de boel. Nooit was er voor hun iets te zien of te horen en dan moest ik weer naar bed. Slapen vond ik dan ook altijd eng en ik kon me niet voorstellen dat als ik eenmaal groter was ik ooit alleen de trap op zou durven, laat staan alleen in een huis zou durven wonen.

Ook overdag merkte ik dat ik problemen of situaties vlot kon inschatten. Of dat ik met één blik naar een bepaald persoon al een hoop informatie over diegene doorkreeg. Ook had ik een groot inlevingsvermogen. 

Achter elk "gedrag" schuilt vaak een vleug van onzekerheid, maar elk hart is liefdevol. Ik voelde me op jonge leeftijd al aangetrokken tot de drukste kinderen uit de klas, ik prikte daar op de één of andere manier doorheen.

Tegenwoordig noemen we dat hoogsensitief, een sterke intuïtie of een hsp'er.

Het maakte wel dat ik als kind zelf erg veel piekerde. En dat ik het gevoel had dat ik alle problemen van iedereen op wilde lossen. Hoe vaak ik wel niet uit frustratie heb geroepen; "Maar zien jullie dit dan werkelijk niet??”
Waarschijnlijk was dat destijds voor bepaalde mensen best irritant, of wellicht ingewikkeld.. want nee zij zagen het écht niet.

Gelukkig kreeg ik al vanaf de basisschool hulp van een hele lieve vrouw die mij liet inzien dat ik veel meer piekerde dan nodig was. En dat ik niet voor iedereen problemen op hoefde te lossen. Dit was voor mij een openbaring;  Oh? Niet iedereen is dus zo? 

Dit maakte dat ik op jonge leeftijd al wel een redelijk zelfbeeld ontwikkeld heb. Of in ieder geval ben ik al vanaf jonge leeftijd begonnen met zelfreflectie. Waarom ben ik zo? Of waarom zie ik dit wel en zij niet?

Het is voor mij mijn hele leven lang toch een soort van struggle geweest, om hier mee om te gaan. 

Het is moeilijk om dingen op voorhand al te zien. Ik voelde me dan al gauw geneigd mensen hiervoor te waarschuwen. Maar ik heb inmiddels geleerd dat iedereen het recht heeft om zijn eigen proces van het leven te doorlopen♡.


Jaren heb ik het van me af proberen te zetten. Het leven als zo normaal mogelijk te leven. Met beide beentjes op de grond en zonder al teveel poespas. Maar nog altijd heeft er iets in me geborreld, dat ik er toch wel graag meer mee zou willen. Zodat het voor mij niet zou voelen als een beperking maar als een verrijking.

Door het schrijven van afstemmingen heb ik nóg meer leren vertrouwen op mijn gevoel. En ben ik me er nog meer van bewust dat het leven zo veel meer te bieden heeft. 

Daarbij ben ik een Soul Body Fusion ® practioner. Ik ben deze workshop gaan volgen om zo nog meer te kunnen betekenen voor iedereen die het maar nodig heeft. Vaak na het schrijven van een afstemming merk ik dat er op energieniveau nog veel te winnen valt. Met een Soul Body Fusion® sessie kom je per direct beter in je kracht te staan.