Afstemmingen en Soul Body Fusion® 

afstemmingen

U doet me een grote deugd door hier uw ervaring te plaatsen na het lezen van uw eigen afstemming of uw Soul Body Fusion sessie.

 

Reacties

Tineke Heesakkers
01-11-20 16:10:55
Lieve Lieke. Een tijd geleden heb je voor mij een afstemming gedaan. Het was precies de spijker op de kop wat je schreef. Het heeft mij enorm geholpen om de stappen te zetten die nodig waren om mezelf terug te vinden en opnieuw me vrij en blij te voelen. En af en toe lees ik opnieuw jouw brief die ik al ruim een half jaar in mijn tas heb zitten en nog steeds raakt de tekst me en rollen de tranen over mijn wangen van ontroering en van de voelbare liefde die uit de woorden spreekt. Dankjewel nogmaals voor de steun in mijn rug die ik zo nodig had om dichter bij mijn zielsverlangen te zijn. X
Astrid Vossen
18-07-20 16:09:31
Een afstemming laten doen voor ons hele gezin. Hoe treffend en hoe een steun...
Uitgebreide beschrijvingen en “stof tot nadenken”.
Al zolang onze jongste, zeer zwaar meervoudig gehandicapte, zoon Fabrice (10) leeft zeg ik, dat ik zo graag eens voor even in zijn lichaam zou willen zitten. Gewoon om te weten te komen wát en hóe hij alles ervaart. Fabrice functioneert als een baby van 1-2 maanden oud en kan dus niet communiceren middels zijn zintuigen, behalve zijn lieve lachjes en stralende oogjes als hij geniet.
Lieke, jij hebt Fabrice laten “spreken”. En ik heb gevoeld hoe Fabrice ervaart en voelt. Ik had moeite met het lezen van je tekst omdat de woorden wazig werden door mijn tranen. Ik ben er heel blij mee! Het geeft ons voldoening en moed om zo door te gaan. Dankjewel Lieke!
Danielle Bijkerk
13-06-20 19:31:25
Lieke, twee keer een afstemming en beiden prachtig beschreven. Je voelt dat je dit met liefde doet. Je zal veel kinderen en volwassenen kunnen helpen en verlichten!
Noor Coppens
11-06-20 21:53:46
Lieve Lieke, bedankt voor de afstemming van onze dochter. Heel bijzonder om te lezen, precies zoals ze is. Veel zoekende geweest naar wat er nu eigenlijk aan de hand zou kunnen zijn, maar als je de afstemming leest voelt verder zoeken niet nodig. Haar gewoon accepteren zoals ze is en veel liefde en geduld en goed luisteren naar haar, dan zijn we op de goede weg!
Helma van Esch
03-05-20 00:03:32
Dank je wel voor je prachtige afstemming op de geboorte van mijn zoon. Inmiddels een knappe, volwassen man van 24 jaar. Zoveel herkenning maar ook nieuwe inzichten waarmee zowel hij, als ik en zijn vader verder kunnen. Sommige stukken heeft ons tot tranen geroerd omdat het zo raakte en klopte in ons hoofd en in ons hart. Nogmaals dank je wel en heel veel succes met het schrijven van nog heel veel mooie afstemmingen.
Je raakt en maakt het verschil.